ACTIVITATS

Hatha Yoga al Molí Blanc


Hola, sóc l’Estela.

El ioga va arribar a la meva vida gràcies de la cerca de la connexió i harmonia amb el meu cos i el meu interior.

Aquesta curiositat em porta a estudiar i investigar el cos i el moviment i a formar-me com a instructora d’hatha ioga especialitzada en biomecànica i mobilitat de la mà de Margherita Angelozzi a yoga-marga (Barcelona), on continuo estudiant i practicant.

 

Gràcies a la meva especialització, dissenyo les sessions a través de l’anatomía funcional adaptant les postures a tots els practicants, focalitzant-me en la mobilitat articular per dur a terme una pràctica saludable, honrant la nostra unicitat anatòmica.

 

Per tot això, et convido a enfocar-te cap a tu i el teu benestar, deixar-te guiar en una sessió de hatha ioga en un espai idíl·lic com ho és el Molí Blanc.

Per a més informació:

Instagram: estela.ioga

correu electrònic: ioga.estela@gmail.com

dimarts juliol 4, 2023 |

Comparteix aquest article a les xarxes

ACTIVITATS RELACIONADES

Visita a Mas Rodó

Des del Molí Blanc, recomanem la visita a la bodega Mas Rodó, situada molt a prop de Sant Joan de Mediona, a 20 minuts de l’allotjament.

Celler familiar  característic pels seus vins monovarietals, de baixa producció i alta qualitat. Localitzat a les muntanyes del Penedès, entre boscos, i vinyes, s’alça aquest petit celler finalista dels premis FAD d’Arquitectura Sostenible que practica l’agricultura ecològica. Aquesta ubicació
privilegiada els confereix unes senyes d’identitat úniques, creant vins honestos en un terrer d’alçada. Passeja per
les vinyes i el celler d’arquitectura singular i converteix la visita en un plaer per als sentits.

https://www.masrodo.com/?lang=ca

Visita Gramona

Des de l’allotjament Rural el Molí Blanc, recomanem visitar la bodega Gramona, ubicada a Sant Sadurní d’Anoia, a tan sols 15 minuts de l’allotjament.

“Visitar Gramona és conèixer de prop la tradició d’aquesta família de viticultors i cellerers des de 1850. Volem compartir amb tu el que per a nosaltres és el més preuat dels nostres paratges i passejar entre vinyes i ampolles per entendre el que la nostra terra, el Penedès, ens ofereix”.

Visita recomanada per a totes les edats, els més petits aniran acompanyats d’una monitora infantil que oferirà tallers relacionats amb el món de l’enoturisme.

https://www.gramona.com/