ENTORN

EL CAMÍ DEL RIU I ELS MOLINS PAPERERS


El Molí Blanc està situat al bell mig del Camí del Riu (Km 15), un recorregut d’aproximadament 38,5 km que segueix les conques formades pels rius Mediona-Riudebitlles, Lavernó i Anoia. Aquest magnífic recorregut permet gaudir en família o amics la flora i fauna del camí del riu i de diversos molins paperers del segle XVIII

http://www.elcamidelriu.cat

ELS SECRETS DEL PENEDÈS


El Penedès és un territori únic format per mar, vinyes i muntanyes a tan sols 30 minuts de Barcelona i Tarragona. Descobreix els secrets d’aquesta terra de més de 2.700 anys d’història en el cultiu de la vinya i l’elaboració de vi. Tastos a petits cellers i caves, gastronomia típica del Penedès elaborada amb productes de la terra, tradicions i festes mil·lenàries o museus, cultura i natura.

http://www.enoturismepenedes.cat/ca

FAUNA

El Molí Blanc està envoltat d’animals: des dels cavalls i gossos del David, les gallines i l’indiot que passegen per tot arreu, les 14 cabres que viuen a la muntanya de la finca o les orenetes que ens visiten cada primavera i estiu. Durant les nits s’hi pot sentir alguna òliba, veure algun ratpenat o gaudir del cant de les granotes durant la primavera. Al voltant de la finca també s’hi pot veure algun senglar, la guineu, conills o diferents tipus d’aus com el tudó, el picot verd, el pit-roig , la merla o la garsa reial entre altres.

COM ARRIBAR

PUNTS D'INTERÈS PRÒXIMS