ACTIVITATS

Visita Gramona


Des de l’allotjament Rural el Molí Blanc, recomanem visitar la bodega Gramona, ubicada a Sant Sadurní d’Anoia, a tan sols 15 minuts de l’allotjament.

“Visitar Gramona és conèixer de prop la tradició d’aquesta família de viticultors i cellerers des de 1850. Volem compartir amb tu el que per a nosaltres és el més preuat dels nostres paratges i passejar entre vinyes i ampolles per entendre el que la nostra terra, el Penedès, ens ofereix”.

Visita recomanada per a totes les edats, els més petits aniran acompanyats d’una monitora infantil que oferirà tallers relacionats amb el món de l’enoturisme.

https://www.gramona.com/

dilluns febrer 14, 2022 |

Comparteix aquest article a les xarxes

ACTIVITATS RELACIONADES

Visita a Mas Rodó

Des del Molí Blanc, recomanem la visita a la bodega Mas Rodó, situada molt a prop de Sant Joan de Mediona, a 20 minuts de l’allotjament.

Celler familiar  característic pels seus vins monovarietals, de baixa producció i alta qualitat. Localitzat a les muntanyes del Penedès, entre boscos, i vinyes, s’alça aquest petit celler finalista dels premis FAD d’Arquitectura Sostenible que practica l’agricultura ecològica. Aquesta ubicació
privilegiada els confereix unes senyes d’identitat úniques, creant vins honestos en un terrer d’alçada. Passeja per
les vinyes i el celler d’arquitectura singular i converteix la visita en un plaer per als sentits.

https://www.masrodo.com/?lang=ca