NOTÍCIES

Riu de Vins a uns pocs minuts del allotjament Rural “El Moli Blanc”


Un dels esdeveniments vitivinícoles més importants de l’any, a uns pocs minuts del nostre allotjament Rural “El Moli Blanc”, té lloc a Sant Pere de Riudebitlles de l’Alt Penedès, a la província de Barcelona. Es tracta d’una fira molt especial que reuneix les principals bodegues de la zona, que intenten mostrar el millor de la seva oferta de vins i donar a conèixer les produccions de les noves anyades. El festival Riu de Vins l’organitzen conjuntament els 13 cellers de la zona i el col·lectiu Territori d’art.

El certamen esdevé una ocasió única per gaudir dels plaers del vi en un entorn de Natura excepcional. En aquest sentit què millor que reservar l’allotjament en el nostre allotjament rural a prop d’aquesta localitat tan marcada pel sector que ens ocupa.

Essent el vi el principal protagonista de l’aventura us proposem començar el tast amb les produccions a càrrec dels guanyadors del concurs en la seva dotzena edició, Vila Viniteca. Es així com els organitzadors tracten d’aprofitar l’experiència dels seus socis per promocionar els tres elements més rellevants: el vi, el patrimoni i l’art.

Pel que fa a l’art, diverses obres acompanyaran els tasts, com un teló de fons de luxe que inspira i instiga el gaudi per part dels participants. No volem oblidar el paper que compleix el patrimoni regional com a catalitzador espacial de les aspiracions dels participants i les dels assistents; un entorn privilegiat entre les vinyes gaudint dels vins més exclusius.

dilluns abril 29, 2019 |

Comparteix aquest article a les xarxes

NOTÍCIES RELACIONADES

Festa al hotel Molí Blanc, volem celebrar la arribada de l’estiu!

El proper 29 de juny a les 23:30h

Volem celebrar l’arribada de l’estiu amb tots vosaltres Llegir més