NOTÍCIES

Riu de Vins, a uns pocs minuts de l’allotjament Rural El Molí Blanc


Un dels esdeveniments vitivinícoles més importants de l’any, a uns pocs minuts del nostre allotjament rural

El Molí Blanc, té lloc a Sant Pere de Riudebitlles, en l’Alt Penedès, a la província de Barcelona. Es tracta d’una fira molt especial que reuneix els principals cellers de la zona, que intenten mostrar el millor de la seva oferta de vins i donar a conèixer les produccions de les noves anyades. El festival Riu de Vins l’organitzen conjuntament els 13 cellers de la zona i el col·lectiu Territori d’Art.

 

El certamen esdevé una ocasió única per gaudir dels plaers del vi en un entorn de natura excepcional. En aquest sentit, que pot haver-hi millor que reservar allotjament en la nostra casa rural, prop d’aquesta localitat tan marcada pel sector que ens ocupa?

Essent el vi el principal protagonista de l’aventura, us proposem començar el tast amb les produccions a càrrec dels guanyadors del concurs en la seva dotzena edició, Vila Viniteca. És així com els organitzadors tracten d’aprofitar l’experiència dels seus socis per promocionar els tres elements més rellevants: el vi, el patrimoni i l’art.

 

Pel que fa a l’art, diverses obres acompanyaran els tasts, com un teló de fons de luxe que inspira el gaudi per part dels participants. No volem oblidar el paper que compleix el patrimoni regional com a catalitzador espacial de les aspiracions dels participants i els assistents; podreu descobrir un entorn privilegiat entre les vinyes, gaudint dels vins més exclusius.

dilluns abril 29, 2019 |

Comparteix aquest article a les xarxes

NOTÍCIES RELACIONADES

El Molí Blanc et convida a descobrir el Cavatast

Del 4 al 6 d’octubre, aquesta mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní d’Anoia ofereix tasts, maridatges, bona música i diverses visites guiades. Llegir més

L’hotel El Moli Blanc a l’Alt Penedès + vi + música: ¿pot haver-hi un pla millor?

Doncs no, la veritat, ja que un pla que et permet gaudir d’un cap de setmana Llegir més

Festa a l’hotel El Molí Blanc: Volem celebrar l’arribada de l’estiu!

El pròxim 29 de juny, a les 23.30h volem celebrar l’arribada de l’estiu amb tots vosaltres,  Llegir més

El Molí Blanc col·labora amb la 12a Marató de Fotografia de Torrelavit!

Aquest concurs, que aplega tant professionals com aficionats, infants i adults, ha arribat a la seva 12a edició. Llegir més

Ja som a la tardor

Gairebé sense adonar-nos-en, ens hem plantat a la tardor, i tot i que no es noti excessivament  Llegir més