NOTÍCIES

Reserva el allotjament rural El Molí blanc amb una trobada Muladhara!


En els últims anys, reservar un allotjament rural és una alternativa al turisme massiu

dins o fora de les pròpies fronteres, cada vegada amb més freqüència, es busca experiències a la naturalesa, que van des d’una estada de retir amb amics o en parella, a veritables trobades organitzades que tracten un tema específic.

Tal és el cas del proper esdeveniment al nostre allotjament rural alojamiento rural El Molí Blanc de Muldahara – Organika, programa de retir que promou la nutrició holística. Aquesta filosofia entén l’alimentació com una activitat sagrada, l’impacte repercuteix en la salut física i emocional. De la mateixa manera, ofereix una guia de desenvolupament personal a partir d’exercicis funcionals, encara que el seu objectiu principal és ajudar a millorar la nostra relació amb el menjar.

 

 

L’Hotel Molí Blanc tindrà el gust d’acollir el Programa Organika Nutrició Holística 6a edició

 

Del 25 de juliol al 1 d’agost, la nostra casa rural tindrà el gust de rebre aquesta Trobada Vivencial tan exclusiva. Al llarg d’una setmana, els seus organitzadors desenvoluparan diversos tallers
destinats a divulgar els beneficis de la nutrició holística.

 

Entre ells destaquem els Tallers d’Alimentació Conscient, un corrent de pensament que promou l’autoescolta del cos per millorar l’alimentació. També s’inclouen tècniques de gestió de l’energia en els bons costums alimentàries.

Tampoc faltaran activitats com la risoteràpia, la música en directe, l’equinoteràpia o la migdiada conscient, així com tallers de cuina per aprendre a menjar bé.

 

La nostra casa rural: un marc únic

 

El Molí Blanc suposa l’entorn perfecte per al desenvolupament d’activitats de creixement personal. La seva ubicació privilegiada entre Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit, a l’Alt Penedès, brinda reconeixement i serenitat a parts iguals.
En un temps passat va ser un molí del (s. XVII), avui convertida en casa completa d’allotjament rural, amb un disseny actual que respecta els elements arquitectònics originals, i és un atractiu més que es troba en un ‘enclavament magnífic.
D’altra banda, l’hotel-allotjament rural està dotat amb totes les funcions de les tasques de la nostra era, que no ens deixa ni un minut per practicar el silenci, o la simple observació de la natura.

Pren-te un respir i vine a gaudir amb tots els teus sentits!

dijous juny 13, 2019 |

Comparteix aquest article a les xarxes

NOTÍCIES RELACIONADES