NOTÍCIES

Reserva l’allotjament rural El Molí blanc amb una trobada Muladhara!?


En els últims anys, reservar un allotjament rural és una alternativa al turisme massiu

dins o fora de les mateixes fronteres. Cada vegada amb més freqüència, se cerquen experiències a la naturalesa, que van des d’una estada de retir amb amics o en parella, a veritables trobades organitzades que tracten un tema específic.

 

Aquest és el cas del pròxim esdeveniment, al nostre allotjament rural El Molí Blanc, de Muldahara – Organika, programa de retir que promou la nutrició holística. Aquesta filosofia entén l’alimentació com una activitat sagrada, l’impacte de la qual repercuteix en la salut física i emocional. La nutrició holística ofereix una guia de desenvolupament personal a partir d’exercicis funcionals, encara que el seu objectiu principal és ajudar a millorar la nostra relació amb el menjar.

 

L’hotel El Molí Blanc tindrà el plaer d’acollir el Programa Organika Nutrició Holística 6a edició

 

Del 25 de juliol a l’1 d’agost, la nostra casa rural tindrà el plaer de rebre aquesta trobada vivencial tan exclusiva. Al llarg d’una setmana, els seus organitzadors desenvoluparan diversos tallers
destinats a divulgar els beneficis de la nutrició holística.

 

Entre ells destaquem els Tallers d’Alimentació Conscient, un corrent de pensament que promou l’auto-escolta del cos per tal de millorar l’alimentació. També s’inclouen tècniques de gestió de l’energia en els bons costums alimentaris.

 

Tampoc faltaran activitats com la risoteràpia, la música en directe, l’equinoteràpia o la migdiada conscient, així com tallers de cuina per aprendre a menjar bé.

La nostra casa rural: un marc únic

 

El Molí Blanc suposa l’entorn perfecte per al desenvolupament d’activitats de creixement personal. La seva ubicació privilegiada, entre Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit, a l’Alt Penedès, ofereix reconeixement i serenitat a parts iguals.

 

En un temps passat va ser un molí (concretament, al segle XVII), avui convertit en casa completa d’allotjament rural, amb un disseny actual que respecta els elements arquitectònics originals. Un atractiu addicional és el seu magnífic enclavament.

D’altra banda, l’hotel-allotjament rural està dotat amb totes les funcions de les tasques de la nostra era, que no ens deixa ni un minut per practicar el silenci, o la simple observació de la natura.

 

Pren-te un respir i vine a gaudir amb tots els teus sentits!

dijous juny 13, 2019 |

Comparteix aquest article a les xarxes

NOTÍCIES RELACIONADES